A szeretői kapcsolat boldogságot hozhat

Minden esküvőn elhangzik egy eskü, miszerint a felek kitartóak és hűségesek lesznek egymáshoz, míg a halál el nem választja őket. Ám telnek-múlnak az évek és néha úgy alakul, hogy valamelyik fél szerelmi kapcsolat csapdájába esik.

Leginkább titokban tartják ezeket a kapcsolatokat, hiszen nem akarják vagy nem tudják felrúgni a házasságot bizonyos okoknál fogva. A szeretői kapcsolat esetében, a felek otthon hagyják a gondjaikat, ezáltal a szerető mindig a legjobb, a legszebb oldalát látja a titkos szerelmének.

Felvetődik a kérdés is, hogy mit nyújt a szerető, amit a házastárs nem? Erre a válasz nem túl bonyolult, egyszerűen arról van szó, hogy a felek nem töltenek annyi időt egymással, hogy a hétköznapi dolgok is szóba kerüljenek és megjelenjen a monotonitás a kapcsolatukban.

Ez jól is van így, mert különben elveszne a viszony varázsa. Hallottunk már olyat, hogy a titkos viszonyból felvállalt kapcsolat, házasság lett, de hamarosan tönkre is ment az egész, ám az ellenkezőjére is volt már példa, hogy egy szeretői kapcsolat életre szóló boldog házasságot eredményezett.

Címkék: